Tips & Trix Visma.net Project Management

Fakturering av faser i Visma.net Project Management

Visste ni att man nu har möjlighet att fakturera era projekt per fas? Systemet tar då med automatik  med alla tider och fakturerbaraposter som är knutna till den fasen.  

Så här gör ni:  

Öppna menyn, klicka på Skapa faktura och välj fas/faser som ska inkluderas i din faktura. 

tips & trix Visma.net Project Management

Välj sedan vilka faser du vill ska faktureras, observera att även underliggande faser som är kopplade till den fas du vill fakturera kommer faktureras samtidigt. 

tips & trix Visma.net Project Management

Letar ni efter en kraftfull lösning för projektorganisationer? Testa då Visma.net Project Management kostnadsfritt i 30dagar! Uppstartsutbildning och support första månaden ingår gratis!  

Vi på OnCloud är certifierad Vismapartner. Vi har erfarenhet av att hjälpa organisationer automatisera och effektivisera för att få mer tid till annat.

 

Vill ni automatisera er fakturering av tid i projekt med hjälp av Visma.net Project Management? Kontakta mig så sätter vi upp vi en kostnadsfri livedemo i Visma.net Project Management anpassad efter er organisation. Eller har ni frågor kan ni alltid kontakta mig på 0762-44 14 20 eller jonas.svensson@oncloud.se, eller boka mig nedan!