Kundcase Frankgruppen

Kundcase:

Frankgruppen hjälper sina kunder med allt inom projektstyrning i bygg- och fastighetsprojekt. Med rätt kompetens och resurser kompletterar Frankgruppen din organisation för framgångsrik projektledning, projektutveckling och fastighetsutveckling 

Kundcase: Frankgruppen

Frankgruppen består av 5 separata bolag och tillsammans bildar de Frankgruppen. Frankgruppen har varit verksamma sedan 2005 och är idag närmare 100 medarbetare. Frank levererar samtliga tjänster inom projektstyrning i bygg- och fastighetsprojekt med kompetens inom bland annat Projektledning, byggledning, upphandling, besiktning, installationsledning, energilösningar, miljö och avfallsfrågor. Är ni i behov av stöd i ert nästa byggprojekt så ta kontakt med Frankgruppen. Kontakta dem idag via deras hemsida, frankgruppen.se.

Kundcase: Frankgruppen

Till Frankgruppen levererar vi på OnCloud en helhetslösning för tid & projekt. Med Visma.net Project Management integrerat med Visma Administration och Visma Lön så har vi lyckats knyta ihop hela flödet från att projektet är insålt och ska planeras, till fakturering med alla bitar där emellan. I Visma.net Project management får Frankgruppen stöd för:  

 • Projektplanering 
 • Resursplanering 
 • Tidrapportering 
  • Avvikelserapportering för lön 
  • Fakturerbar tid mot kund
  • Interntid 
 • Utläggshantering 
 • Fakturering  
 • Rapportering och projektuppföljning 

 

Är du nyfiken på hur vi på OnCloud kan hjälpa ert bolag ta nästa steg på er digitaliseringsresa, ta då kontakt med vår expert på projektorganisationer Jonas Svensson!