Kundcase R3 Sweden AB

Kundcase:

R3 Sweden AB är en fullservicebyrå med bred erfarenhet och kompetens inom områden som: Design & Kommunikation, Webb & E-handel, Foto, Film & 3D.

R3 Sweden fungerar mer som en kreativ, nyfiken och engagerad kollega som finns tillgänglig precis så mycket som just ni behöver! Tillsammans med er vill de få ert varumärke att förtjäna uppmärksamhet i en reklamtrött värld.

Ta gärna kontakt med Jenny eller någon på R3 Sweden idag om ni har behov av en digital byrå och vill utveckla er digitala strategi!

Vi på OnCloud levererar en helhetslösning för tid & projekt till R3 Sweden AB. Med Visma.net Project Management integrerat med Visma Administration så har vi lyckats knyta ihop hela flödet från försäljning,  projektplanering, resursbeläggning till fakturering med alla bitar där emellan. I Visma.net Project management får R3 stöd för:

 • Försäljning/ CRM
 • Projektplanering
 • Resursplanering
 • Tidrapportering
  • Avvikelserapportering för lön
  • Fakturerbar tid mot kund
  • Interntid
 • Utläggshantering
 • Fakturering
 • Rapportering och projektuppföljning

 

 

Vill ni effektivisera era flöden med hjälp av Visma.net Project Management? Kontakta mig  så sätter vi upp en kostnadsfri demo & 30 dagars testperiod! Vid frågor kan ni alltid kontakta mig på 0762-44 14 20 eller jonas.svensson@oncloud.se.