Testkör ditt nya projektsystem utan kostnad i 30dagar

Testkör ditt nya projektsystem utan kostnad i 30dagar

Kundhantering, tid, projekt och fakturering i ett och samma flöde!

Genom att fylla i formuläret nedan kommer du bli kontaktad av en av OnClouds Certifierade Visma Project Management konsulter inom 24timmar som kostnadsfritt hjälper er i gång med en testversion av Visma Project Management Premium.  

OnCloud erbjuder även en kostnadsfri utbildningstimme för ert testteam där vi visar er hur ni lägger upp kund, skapar ett projekt med prislista, börjar tidrapporter mot projekt och sedan skapar fakturaunderlag utifrån tidrapporten. I systemet finns även en inbyggd guide samt skriven hjälp som guidar er vidare till alla Visma Project Managements smarta lösningar.  

Testkör ditt nya projektsystem