Kundcase Mark Bric Display

Kundcase: Mark Bric Display

Mark Bric levererar display och utställningssystem, typiskt anpassade för mässor och utställningar.

En komplett lösning från Mark Bric garanterar en monter och utställning utan problem och leverans i tid. Det börjar med fria konsultationer och 3D monterdesign ihop med våra experter. Sedan tar in-house produktion och print över och förvandlar idéer och koncept till färdiga mässmontrar och utställningar. Och med branschens bästa produktgarantier och en oöverträffad service under hela processen får du en exponeringslösning och monter som är helförsäkrad från start till mål.

Läs mer på https://markbricdisplay.se/

Mark Bric har bytt från affärssystemet “Briljant” och genom en förstudie som resulterade i ett implementationsprojekt är nu Mark Bric live och använder Visma.net ekonomi och logisitk varje dag.

Mark Bric Display använder hela ekonomiflödet: fakturering från Visma.net, automatisk inläsning av fakturor med hjälp av Autoinvoice, digitalt attestflöde och automatiska betalningar för leverantörsfakturor utan att behöva ladda ner och upp bankfiler.

Mark Bric Display använder  hela logistikflödet så som inköp, automatisk påfyllning, order, ha koll på restade ordrar, produktion, lagersaldon m.m.   

 

“Har varit rädd för att byta system i 10 år, men med rätt leverantör och Vismapartner har de gått hur bra som helst, långt över förväntan” – Anders Lindbjer VD/CFO 

 

Är du nyfiken på hur vi på OnCloud kan hjälpa ert bolag ta nästa steg på er digitaliseringsresa?  kontakta då vår expert på projektorganisationer Jonas Svensson så berättar vi mer om hur vi på OnCloud kan hjälpa er! Kontakta mig på 0762-44 14 20 eller jonas.svensson@oncloud.se.