Tips & Trix Visma.net Project Management

Egna halvdagar - helgdagar i Visma.net Project Management

Ni har väl inte missat att det finns möjlighet att lägga till halvdagar och egna klämdagar eller halvdagar i Visma.net Project Management. Detta gör då att ni automatiskt får rätt tillgänglighet och minskar risken för fel i resursplaneringen. Ni får då även helt automatiskt rätt underlag till ert löneprogram. 

tips & trix Visma.net Project Management

Söker ni ett kompetent tid & projektsystem med stora möjligheter till automatisering och effektivisering av er organisation? Testa då Visma.net Project Management gratis i 30dagar, vi hjälper er i gång med kostnadsfri utbildning och support första månaden!  

För befintliga kunder så ta kontakt med oss så hjälper vi er igång eller kika in under Inställningar > Tid & Utlägg > Helgdagar.  

Vi på OnCloud är certifierad Vismapartner. Vi har erfarenhet av att hjälpa organisationer automatisera och effektivisera för att få mer tid till annat.

 

Vill ni automatisera er fakturering av tid i projekt med hjälp av Visma.net Project Management? Kontakta mig så sätter vi upp vi en kostnadsfri livedemo i Visma.net Project Management anpassad efter er organisation. Eller har ni frågor kan ni alltid kontakta mig på 0762-44 14 20 eller jonas.svensson@oncloud.se, eller boka mig nedan!