Visma Summit 2024

**Visma Summit 2024: Framtidens Teknologi och Innovativa Tjänster**

Fredagen den 26:e januari samlades företagsledare, teknologieksperter och innovatörer på det anrika Hotel At Six i Stockholm för att utforska framtidens teknologitrender och de senaste nyheterna inom Visma:s tjänsteutbud. Med fokus på artificiell intelligens och dess potentiella påverkan på samhället, erbjöd evenemanget en djupgående diskussion om hur teknologi kan forma vår framtid.

Under dagen delade talare och paneldeltagare sina insikter om hur AI kommer att omforma olika branscher och affärsmodeller. Diskussionerna kretsade kring hur företag kan dra nytta av AI för att effektivisera processer, förbättra kundupplevelsen och öka konkurrenskraften på marknaden.

Förutom de tankeväckande samtalen om AI, presenterade Visma också en rad spännande nyheter om sina tjänster. Genom att kontinuerligt investera i innovation och utveckla nya lösningar, strävar Visma efter att möta kundernas behov och förbli en ledande aktör inom teknologibranschen.

 

PS – Inlägget är i Vismas anda skrivet av AI (förutom detta då..) DS

 

Ta kontakt med vår affärsutvecklare Jonas Svensson för att diskutera flöden, AI eller få en demo i Vismas affärssystem. Antingen via mail; jonas.svensson@oncloud.se eller ring 0762-44 14 20.