OnCloud stödjer IFK Göteborg säsongen 2024

Klubb 1904

Göteborg, Sverige – 6 februari 2024 – OnCloud, en ledande leverantör av molnbaserade ERP-tjänster, är glada att tillkännage sitt nya medlemskap i Klubb 1904 IFK Göteborg. Klubb 1904 är en exklusiv sammanslutning av företag som delar en passion för IFK Göteborg och vill stödja klubbens framgång.

“Vi är stolta över att bli medlemmar i Klubb 1904 och att få stödja IFK Göteborg,” säger Jonas Svensson, VD för OnCloud.” Som ett lokalt Göteborgsföretag har vi alltid beundrat klubbens ambitioner och engagemang för staden. Vi ser fram emot att samarbeta med andra medlemmar i Klubb 1904 för att skapa en positiv framtid för Göteborg.”

Vi är OnCloud!

OnCloud  är en ledande leverantör av molnbaserade ERP-tjänster som hjälper företag att effektivisera sina verksamheter. Vi erbjuder en bred portfölj av tjänster, inklusive implementering, support och drift av ERP-system. Vi har vårt huvudkontor i Göteborg och har kunder i hela Sverige. Vi är certifierad partner till Visma Software & Visma Spcs.

Om Klubb 1904 IFK Göteborg

Klubb 1904 är en sammanslutning av företag som delar en passion för IFK Göteborg och vill stödja klubbens framgång. Klubb 1904 erbjuder sina medlemmar en unik möjlighet att nätverka med andra företag, delta i exklusiva evenemang och få tillgång till unika förmåner. Medlemskapet i Klubb 1904 bidrar också till att finansiera IFK Göteborgs verksamhet och utveckling.

 

Jonas Svensson

VD på OnCloud

076 244 14 20

jonas.svensson@oncloud.se