Kundcase Villcon AB

Kundcase:

Villcon AB brinner för det de gör och hos dem står projektet alltid i centrum. Villcon engagerar sig för att möta kundens behov och leverera i tid och till avtalat pris. Alla medarbetare har en bygg/civilingenjörsexamen och tillsammans har de sammanlagt 30 år i branschen. Samtliga handlingar upprättas i enlighet med svenska och europeiska standarder och normer.

Villcon grundades med kundvärde som en av de vägledande pelarna i organisationens arbete. Villcon strävar efter att alltid enbart leverera arbeten utförda med högsta möjliga kvalitet, skapat med hög akademisk kompetens och lång branscherfarenhet.

Ta gärna kontakt med Endrit på Villcon om ni behöver assistans i ert nästa projekt!

Vi på OnCloud förser Villcon med en helhetslösning för tid & projekt. Med Visma.net Project Management integrerat med Visma eEkonomi  så har vi lyckats knyta ihop hela flödet från att projektet är signerat och ska planeras, till fakturering med alla bitar där emellan. I Visma.net Project management får Villcon stöd för:

 • Försäljning/ CRM
 • Projektplanering
 • Resursplanering
 • Tidrapportering
  • Avvikelserapportering för lön
  • Fakturerbar tid mot kund
  • Interntid
 • Utläggshantering
 • Fakturering
 • Rapportering och projektuppföljning

 

Är du nyfiken på hur vi på OnCloud kan hjälpa ert bolag ta nästa steg på er digitaliseringsresa, kontakta då vår expert på projektorganisationer Jonas Svensson!