Riskanalys i Visma.net – Autopay Detect

Testa kostnadsfritt fram till årsskiftet!

Visma har tidigare lanserat sin nya tjänst Riskanalys som en utökad funktion av “Hämta företagsinformation”. Förutom att kunna hämta företagsuppgifter direkt i Visma.net ERP kan riskanalysen ge er den senaste statusen för företag och inkluderar över 100 unika kontroller som visas tydligt i systemet. Riskanalysen kommer att vara kostnadsfri för alla kunder fram till 2023-12-31. Om ni vill fortsätta använda tjänsten efter det kan ni beställa den via Oncloud. Prova på och se om det kan vara något för er! Läs mer här.

Säkra betalningar blir ännu säkrare med Autopay Detect

Autopay Detect är en relativt ny tjänst från Visma i samarbete med Inyett som hjälper företag att göra sina betalningar ännu säkrare. Autopay Detect erbjuder följande fördelar:

Undvik misstag, som att betala flera gånger för samma inköp, betala i fel valuta eller betala med fel belopp.

Skydda dig mot bedrägerier där dina pengar kan hamna i orätta händer.

Minska riskerna genom att undvika att betala till verksamheter eller personer som är på obestånd.

Autopay Detect är en tilläggstjänst för användare som redan använder Autopay. Som administratör kan du själv aktivera tjänsten inom Autopay. Kostnaden är endast 1,50kr per transaktion.

Läs mer om tjänsten här och se en film om hur det fungerar i praktiken genom att klicka här.

 

Vill ni effektivisera era flöden med hjälp av Visma.net? Kontakta mig  så sätter vi upp en kostnadsfri demo av Visma.net.  Eller har ni frågor kan ni alltid kontakta mig på 0762-44 14 20 eller jonas.svensson@oncloud.se.