Hämta företagsinformation i Visma.net

Hämta företagsinformation i kund- och leverantörsfönstret

Vi är glada att kunna presentera Vismas senaste innovation – den helt nya funktionen Hämta företagsinformation. Spara tid och undvik felaktigheter genom att enkelt hämta korrekt företagsinformation med bara några klick när du skapar nya kunder och leverantörer.

Nu är det enklare än någonsin att hålla sina kund- och leverantörsuppgifter uppdaterade och säkerställa att man alltid har rätt information tillgänglig.

Grundversionen av Hämta företagsinformation är nu tillgänglig för alla i Visma.net ERP och nås från menyvalet Åtgärder från skärmbilderna Kunder och Leverantörer.

Generar sökningen på organisationsnummer och land inte något resultat från Inyett AB, visas fliken Sök där man har möjlighet att manuellt söka efter företaget. Det är också möjligt att manuellt kontrollera att man har angett rätt organisationsnummer och land för kunden i Visma.net ERP och sedan trycka på Hämta företagsinformation på nytt.

På fliken Extra information finns detaljer om företaget som inte kan skrivas eller uppdateras på kundkortet i Visma.net ERP, men som ändå kan vara relevant för den som uppdaterar eller skapar en ny kund.

Fungerar likadant för leverantörskortet.

Var kommer informationen från?

Informationen som syns i Hämta företagsuppgifter kommer från Inyett AB. Inyett har olika källor beroende olika tjänster. Läs mer om källor, land, samt datum för uppdatering.

 

Vill ni effektivisera era flöden med hjälp av Visma.net? Kontakta mig  så sätter vi upp en kostnadsfri demo av Visma.net.  Eller har ni frågor kan ni alltid kontakta mig på 0762-44 14 20 eller jonas.svensson@oncloud.se.