Ta kontroll över er klimatpåverkan

 

Visma har i samarbete med Atmoz utvecklat en ny funktion i Visma.net som möjliggör automatiserad klimatrapportering för våra kunder. Inom kort kommer modulen att vara tillgänglig för alla att se, aktivera och använda. Om du vill komma igång redan idag, kontakta oss så hjälper vi dig att komma igång.

Klicka här för mer information

God koll på företagets klimatavtryck med automatiserade rapporter

  • Lättanvänt verktyg och lättolkade rapporter
  • Transparens i företagets miljöarbete
  • Agera och förändra snabbt och effektivt
  • Jämförelser med andra företag i samma bransch
  • Rekommendationer för att minska företagets klimatavtryck
  • Hantera klimatkompensering
  • Underlag för hållbarhetsredovisning

 

Vill ni ta kontroll på er klimatpåverkan i ett heltäckande affärssystem? Kontakta mig  så sätter vi upp en kostnadsfri demo av Visma.net.  Eller har ni frågor kan ni alltid kontakta mig på 0762-44 14 20 eller jonas.svensson@oncloud.se.