Kundcase STABE Drives

Kundcase: STABE Drives

Stabe erbjuder världsledande elektromekanik och pneumatik för industriautomation. De är stolt Elektromekaniskt Teknisk Center (EMTC) för Parker Hannifin och certifierad distributör för Elektromekanik i Norden. Inom Parker hanterar de produkter från SSD Drives, Legris, Parvex och Hauser. Övriga samarbetspartners är: Busck, Hengstler, Montalvo, Sicmemotori och Helukabel. 

Stabe levererar produkter och ger teknisk support till företag inom industriautomation över hela världen. Professionell service och snabb teknisk support skapar en trygghet för produktionen för ert företag. 

Stabe har förärats priset “Årets tillväxtföretag och distributör” av Parker Hannifin Sverige, vid tre tillfällen: 2015, 2017 och 2021.  

Läs gärna mer om Stabe: https://www.stabe.se/om-stabe-drives

Kundcase: STABE Drives

Vi på OnCloud levererar stolt Vismas marknadsledande ERP system Visma.net samt tid & projektsystemet Visma.net Project Management.  

I Visma.net ERP använder Stabe bland annat; Automatisk utskick för attestering av leverantörsfakturor, automatisk bokföring och utskick av kundfakturor, inköpsfunktion, lagerintegration till webbshop för automatisk populering av ordrar, påfyllningsparametrar för optimala lagersaldon och serienummer för spårning av artiklar, stöd för produktion m.m. 

I Visma.net Project Management utför Stabe all tidrapportering, både lönegrundande avvikelserapportering så väl som konsultation/support mot kunder. Dessa tider används sedan som underlag både för fakturering och uppföljning av kundprojekt.  

Vill du höra hur vi kan hjälpa er att ta nästa steg i ert bolags resa så kontakta gärna oss så berättar vi mer!