Kundcase Irma Städservice

Kundcase: IRMA Städservice

Irma Städservice är en städfirma som erbjuder hushållsnära tjänster till privatpersoner och företag. De erbjuder regelbunden städning varannan vecka eller varje vecka men även tjänster så som flyttstäd, fönsterputs, strykning och byggstäd.  

Behöver du bra och snabb städning av hemmet/kontoret till ett bra pris?  

Kontakta då IRMA Städservice på http://irmastadservice.com/

Kundcase: Irma Städservice

Vi på OnCloud levererar tid & Projektsystemet Visma.net Project Management integrerat med ekonomisystemet Visma eEkonomi.  

I Visma.net Project Management nyttjar Irma Städservice kundregistret för att ha koll på sina kunder och kontaktuppgifter, projektplanering & resursplanering för sina städuppdrag, tidrapportering kopplade till prislistor som automatiskt genererar fakturaunderlag som sedan synkas för fakturering och bokföring i Visma eEkonomi. Irma städservice använder även produktregister för att ha koll på förbrukning av städmaterial samt genererar en digital körjournal med hjälp av reseräkningar i Visma.net Project Management.   

Vill du höra mer om hur vi kan hjälpa er effektivisera er projekthantering, tidrapportering och fakturering? Ta då kontakt med vår Visma.net Project Management expert Jonas Svensson.