Från avtal till live på “Go-live” 48timmar – Caltrade AB

Kundcase:

Från avtal till “Go-live” på 48timmar!

När Caltrade AB kontaktade OnCloud hade de ett tydligt behov. Ett Projektsystem där de har möjlighet att samla alla sina processer kring kundprojekt på ett ställe på ett smidigt och effektivt sätt. Caltrade hade innan de kontaktade OnCloud testat diverse marknadsledande CRM system där fokus blev på affären istället för kunden vilket inte matchade med Caltrades arbetssätt. Caltrade hade behov av att snabbt komma igång med systemet som anpassades efter dem då man idag satt i system man var missnöjd med och som hindrade en effektiv arbetsdag.

Lösningen blev Visma.net Projekt Management integrerat med Visma SPCS eEkonomi. Vi på OnCloud genomförde en expressimplementation där vi med hjälp av fördefinierade mallar och standardiserade arbetssätt genomförde workshop, implementation samt import av data från tidigare system samt integrationer & utbildning på 48timmar! Allt för att kunden så snabbt som möjligt ska komma igång med sitt nya system!

Är du nyfiken på hur vi på OnCloud genomför expressimplementationer och på om det kan passa er för att snabbt komma igång med ert nya projektsystem/afärssystem ta då kontakt med vår affärssystem expert Jonas Svensson så berättar vi mer!

Vilka är då Caltrade AB?

En rikstäckande leverantör av byggbodar & temporär utrustning

Caltrade är din leverantör och externa inköpspartner innom bygg & entreprenad. Caltrade vill tona ner det faktum att de skulle vara dedikerade bostadsproduktion i Sverige, dock är detta bolagets största marknad. Ett av de ben Caltrade vilar på är handel vilket betyder att de också ser till andra marknader.

Vad menar Caltrade med “extern inköpspartner”? Deras erfarenheten visar att majoriteten av deras kunder gärna skulle skära ned på tid, resurser och kostnader relaterat inköpsprocesser där som det fanns bra alternativ. De avlastar deras kunder genom att göra majoriteten av all research och ta fram det bästa urvalet till lägsta möjliga kostnad. När de är nöjda presenteras förslaget vid exempelvis ett möte där resultatet redovisas, en mejlad offert eller ett anbud.

Önskar ni hjälp med ert nästa byggprojekt? Ta då kontakt med Caltrade AB redan idag! 

Vi på OnCloud förser Caltrede AB med en helhetslösning för försäljning & projekthantering. Med Visma.net Project Management integrerat med Visma eEkonomi  så har vi knutit ihop hela flödet från första försäljningskontakt är tagen till fakturering med alla bitar där emellan. I Visma.net Project management får Caltrade stöd för:

  • Försäljning, CRM
  • Projektplanering
  • Resursplanering
  • Tidrapportering
    • Fakturerbar tid mot kund
  • Fakturering
  • Rapportering och projektuppföljning

 

Är du nyfiken på hur vi på OnCloud kan hjälpa ert bolag ta nästa steg på er digitaliseringsresa?  kontakta då vår expert på projektorganisationer Jonas Svensson så berättar vi mer om hur vi på OnCloud kan hjälpa er! Kontakta mig på 0762-44 14 20 eller jonas.svensson@oncloud.se.