Partnerskap mellan Visma SPCS och OnCloud blev en succé för Hemservice på Söderslätt AB

Kundcase:

Välkommen till Hemservice på Söderslätt AB!

De hjälper er med era vardagliga problem och befriar dig från bördan. Man har inte alltid tid  och dagens stress tillåter oss inte alltid att ta hand om diverse underhåll i hemmet. Men oroa er inte, Hemservice på Söderslätt hjälper er med att se om ditt hus & hem! När du ska flytta kan de även då ta hand om städningen på ett mycket noggrant och professionellt sätt!

Behöver ni hjälp med städning och befinner er i Trelleborgsregionen ta då kontakt med den trevliga personalen på hemservice redan idag!

Vi på OnCloud har hjälpt Hemservice på Söderslätt AB att byta sitt ekonomisystem från Edison till Visma eEkonomi för en snabb, smidig och enkel ekonomihantering!  I Visma eEkonomi får de stöd för bland annat:

  • Bokföring
  • Bankkoppling
  • Anläggningsregister
  • Fakturering, självklart med efaktura
  • Rapport & analys
  • Budget & prognos
  • Rot & Rut
  • m.m

 

Är du nyfiken på hur vi på OnCloud kan hjälpa ert bolag ta nästa steg på er digitaliseringsresa?  kontakta då vår expert på projektorganisationer Jonas Svensson så berättar vi mer om hur vi på OnCloud kan hjälpa er! Kontakta mig på 0762-44 14 20 eller jonas.svensson@oncloud.se.