OnCloud på besök hos Visma

Stockholm, Sverige – 9 februari 2024: Idag genomför OnCloud en utbildningsdag hos Visma på deras nya snygga kontor i Stockholm med fokus på Visma Bi, OneStop Reporting. Utbildningen syftar till att ge OnCloud fördjupad kunskap i hur man effektivt kan använda OneStop Reporting för att automatisera och effektivisera företag och koncerners olika behov när det kommer till rapport & budgetprocesser.

“Vi är glada att vi på OnCloud får denna möjlighet att lära oss mer om Visma.nets BI modul OneStop Reporting,” säger Oskar Steen, verksamhetskonsult  på OnCloud Sweden AB. “Jag tror att kontinuerlig kompetensutveckling är en nyckel till framgång när det kommer till att hjälpa våra kunder ta sina rapport & budgetprocesser till nästa nivå.”

Visma OneStop Reporting är en molnbaserad lösning som ger dig en centraliserad plattform för att samla in, analysera och rapportera data. Lösningen kan användas för att skapa en mängd olika rapporter så som finansiella rapporter, kundrapporter, projektrapporter, budgetflöden allt på koncern eller enkel bolagsnivå.

Är du nyfiken och vill veta mer om OneStop Reporting kan du läsa mer via länken här eller ta kontakt med någon hos oss på OnCloud så hjälper vi er vidare!

 

Jonas Svensson

VD på OnCloud

076 244 14 20

jonas.svensson@oncloud.se