Kundcase S5 Solutions AB

Kundcase:

S5 Solutions AB är ett Teknisk konsult inom Bygg- & Anläggningsteknik. De grundades 2020 och utgår från Göteborg! Kontakta Benjamin Muir på ben.muir@s5s.se om du har behov av en riktigt duktig konsult inom Bygg & anläggning!

Webbinar Visma.net Project Management

Till S5 Solutions AB levererar vi på Oncloud en kraftfull lösning för tid- och projekthantering. Genom att integrera Visma.net Project Management med Visma eEkonomi och Microsoft Outlook får de en smidig process från anbud & offert till projektplanering och sedan fakturering.

I Visma.net Project management får S5 Solutions stöd för:

 • CRM, Offert, anbud
 • Projektplanering
 • Resursplanering
 • Tidrapportering
  • Avvikelserapportering för lön
  • Fakturerbar tid mot kund
  • Interntid
 • Utläggshantering
 • Fakturering
 • Rapportering och projektuppföljning

 

Vill ni effektivisera era projekt med hjälp av Visma.net Project Management? Kontakta mig  så sätter vi upp vi en kostnadsfri livedemo i Visma.net Project Management anpassad efter er organisation. Eller har ni frågor kan ni alltid kontakta mig på 0762-44 14 20 eller jonas.svensson@oncloud.se.