Kundcase Brainforest

Kundcase:

Brainforest är en digital problemlösare med hundraprocentigt fokus på att skapa affärsnytta för sina kunder. Brainforest team av strateger, utvecklare, kreatörer och ambitiösa ledare arbetar alla tillsammans för att hjälpa sina kunder att bli vinnare!

Brainforest vinnande koncept bygger på att noggrant lyssna på dina utmaningar och förstå dina behov. Sedan arbetar de tätt tillsammans med dig för att skapa lösningar som du kan kommunicera till dina anställda och kunder. Genom att använda Brainforest evolutionsmodell hjälper de dig att snabbt etablera rätt strategiska riktning från början, vilket resulterar i en så rak och smidig resa som möjligt mot era mål.

Brainforest har 6 verksamhetsområden, via länkarna nedan kan ni läsa mer om respektive område:

DIGITALA LÖSNINGAR

KOMMUNIKATION

VARUMÄRKESUTVECKLING

FILM/FOTO/3D/VR

AI MODELLER

AI GENERERAD BILD OCH TEXT

Brainforest hjälper dig att skapa ett varumärke med ett lönsamt kunderbjudande och tydliga värderingar som din verksamhet kan dela med både medarbetare och kunder. Brainforest är idag ca 30 anställda.

Det gör de genom att lyssna på dina utmaningar och sätta oss in i dina behov. Därefter skapar vi lösningar tillsammans med dig som du kommunicerar till dina kunder. Med hjälp av vår evolutionsmodell hjälper vi dig att snabbt ta ut rätt kompassriktning från början så vägen dit blir så rak som möjligt.

Vi på OnCloud levererar Visma.net ERP & Visma.net Project Management till Brainforest. Det marknadsledande molnbaserade affärssystemet Visma.net ERP används för att bland annat: effektivisera och automatisera attestering av leverantörsfakturor mot projekt, utskick av elektroniska fakturor, automatisk stängning av betalningar mot kundfakturor och kontoavstämning. Tillsammans med den inbyggda projektmodulen Visma.net Project Management där Brainforest sköter tidrapportering, projekthantering med resursplanering och projektuppföljning får Brainforest en helhetslösning för hela sin organisation där vi syr ihop hela flödet från försäljning till fakturering!

 Vill ni veta mer om hur ni kan effektivisera hela ert flöde från införsäljning till fakturering med stöd för respektive steg där emellan? Kontakta då vår Project Management expert Jonas Svensson  så sätter vi upp vi en kostnadsfri demo i Visma.net anpassad efter er organisation!