Kundcase Else

Kundcase:

Else har som affärsidé att leverera högkvalitativa och kostnadseffektiva IT-lösningar inom produktion, automation och logistik till företag med höga krav på effektivitet och kvalitet.

Företagets verksamhet omfattar utveckling av kompletta IT-system, genomförande av utredningsprojekt, projektledning samt support och förvaltning.

Else har främst stora kunder inom produktions- och distributionssektorn, som kräver att IT-stödet gynnar deras verksamhet på ett så optimalt sätt som möjligt!

Else grundades år 2001 av ett antal medarbetare med en gemensam vision i affärsidén. Med ständig tillströmning av kunder och uppdrag har företaget vuxit och har för närvarande 43 anställda. Supportavdelningen finns tillgänglig dygnet runt, alla dagar i veckan, för avtalskunder.

Vi på OnCloud levererar Visma.net Project Management till Else AB. Det molnbaserade projektsystemet Visma.net Project Management används för att bland annat: Försäljning, projekthantering med resursplanering och projektuppföljning, rapportering, tidrapportering och fakturering. Else använder samma system till flera av sina internationella bolag vilket gör det lätt att jobba med projekt över landsgränser och möjliggör automatiserad internfakturering.

En helhetslösning för hela deras organisation där vi syr ihop hela flödet från försäljning till fakturering helt enkelt!

Vill ni veta mer om hur ni kan effektivisera hela ert flöde från införsäljning till fakturering med stöd för respektive steg där emellan? Kontakta då vår Project Management expert Jonas Svensson  så sätter vi upp vi en kostnadsfri demo i Visma.net anpassad efter er organisation!