Kundcase Skrå Arkitekter

Kundcase:

Skrå är en arkitektbyrå som förenar arkitekturen, konsten och hantverket. För Skrå är det en självklarhet att veta hur vi bygger det vi ritar. Skrå förenklar kommunikationen mellan projektets aktörer vilket i slutändan spar in tid och pengar för kunden vilket leder till nöjdare kunder!

Skrå startades av skärgårdssnickaren Emil Almesjö och konstnären Aksel Klintmalm när de träffades under sina arkitektstudier på KTH där de tog examen tillsammans 2011. Det skapades snabbt en vänskap och en förståelse för hur de på ett bra sätt kunde komplettera varandra, redan under studietiden påbörjades flera gemensamma projekt och Skrå hade börjat sin resa!

Vi på OnCloud förser Skrå med en helhetslösning för tid & projekt. Med Visma.net Project Management integrerat med Visma eEkonomi och Visma Lön så har vi lyckats knyta ihop hela flödet från att projektet är signerat och ska planeras, till fakturering med alla bitar där emellan. I Visma.net Project management får Skrå stöd för:

 • Projektplanering
 • Resursplanering
 • Tidrapportering
  • Avvikelserapportering för lön
  • Fakturerbar tid mot kund
  • Interntid
 • Utläggshantering
 • Fakturering
 • Rapportering och projektuppföljning

 

Är du nyfiken på hur vi på OnCloud kan hjälpa ert bolag ta nästa steg på er digitaliseringsresa, kontakta då vår expert på projektorganisationer Jonas Svensson!