Tips & Trix Visma.net Project Management

Kalenderintegration till Visma.net Project Management

Ni har väl inte missat att ni kan integrera er kalender till Visma.net Project management?

För att aktivera funktionen för kalendersynkronisering går ni till Kugghjulet > Funktioner > klicka på Egenskaper > välj sedan vilken kalender ni vill synkronisera (i dagsläget finns Microsoft Outlook och Gmail). När ni gjort detta val kommer det att under inställningar > integrationer dyka upp ett nytt fönster som heter Microsoft Exchange eller Google-kalender sedan behöver ni synkronisera respektive konto med Visma Project Management. Följ instruktionerna i respektive integration, om ni får problem så ta kontakt med er partner!

När detta är gjort väljer ni vilka aktivitetstyper som ska synkroniseras från Visma.net Project Management till er valda kalender.

När det är gjort aktiverar ni synken längst upp till höger i bilden och dina aktiviteter synkroniseras.

För djupare information om exakt vilken information som synkroniseras mellan systemen kan ni läsa mer här.

 

Söker ni ett kompetent tid & projektsystem med stora möjligheter till automatisering och effektivisering av er organisation? Testa då Visma.net Project Management gratis i 30dagar, vi hjälper er i gång med kostnadsfri utbildning och support första månaden!  

Vi på OnCloud är certifierad Vismapartner. Vi har erfarenhet av att hjälpa organisationer automatisera och effektivisera för att få mer tid till annat.

 

Vill ni automatisera er fakturering av tid i projekt med hjälp av Visma.net Project Management? Kontakta mig så sätter vi upp vi en kostnadsfri livedemo i Visma.net Project Management anpassad efter er organisation. Eller har ni frågor kan ni alltid kontakta mig på 0762-44 14 20 eller jonas.svensson@oncloud.se, eller boka mig nedan!