Kundcase Kakelgallerian

Kundcase:

Vi på OnCloud kan stolt presenter vår senaste kund Kakelgallerian! 

Kakelgallerian grundades 2008 med butik i Kungens Kurva och förser såväl företagskunder och privatpersoner med kakel, klinker och mosaik av högsta kvalitet med alls som där hör till. Besök butiken redan idag för inspiration & rådgivning kring ditt nya badrum eller kök. Utöver deras fina butik kan ni även kika in på deras e-handel där ni kan inspireras till nya ideér och hitta mängder av varor inom bad & kök, Golv & vägg, hem & inredning samt trädgård & utemiljö till marknadens bästa priser! 

Vi på OnCloud levererar Visma.net ERP integrerat med e-handelsplattformen Kodmyran tillsammans med vår partner Sharespine. 

Molnbaserat affärssystem

Kakelgallerian kommer använda hela ekonomiflödet, fakturering från Visma.net, automatisk inläsning av fakturor med hjälp av Autoinvoice, digitalt attestflöde och automatiska betalningar för leverantörsfakturor utan att behöva ladda ner och upp bankfiler. Kakelgallerian kommer även använda hela logistikflödet så som inköp, automatisk påfyllning order, butikslagersaldon, centrallagersaldo, m.m.   

Från e-handeln populerar vi automatiskt ordrar i Visma.net. 

 

Vill ni veta mer om hur ni kan effektivisera hela ert logistikflöde från ordrar till fakturering med stöd för respektive steg där emellan kontakta då Jonas Svensson.