Automatisera påminnelse- och inkassohantering

Nu kan du med hjälp av Visma.net även automatisera påminnelse- och inkassohantering med hjälp av AutoCollect.

 

Automatisera påminnelse- och inkassohantering

Visma.net integrerad med AutoCollect god kontroll över era ärenden och de bästa förutsättningarna att få betalt på era krav, bland annat genom datadriven optimering av processer. Tjänsten har nu släpps som till en början bland annat hanterar B2B kunder med SEK och svenska adresser men kommer inom kort kompletteras med bland annat stöd för utländsk valuta och möjlighet att skicka ärenden för efterbevakning.

Ta kontroll över hela ert flöde, allt från orderläggning till inkassohantering. För att få mer tid över till värdeskapande aktiviteter. 

Vad vinner man på en ”allt i ett lösning”?
Genom att spara tid, minska dubbelregistrering och låta systemet göra “jobbet” åt en säkerställs att man alltid jobbar med korrekt data i alla delar av er organisation. Detta leder i sin tur till en mer pricksäker och tidseffektiv uppföljning och rapportering.

Vi på OnCloud är certifierad Vismapartner. Vi har erfarenhet av att hjälpa organisationer automatisera och effektivisera för att få mer tid till annat. 

 

Vill ni automatisera påminnelse- och inkassohantering med Visma.net och AutoCollect? Kontakta mig så sätter vi upp vi en kostnadsfri livedemo i Visma.net anpassad efter er organisation. Eller har ni frågor kan ni alltid kontakta mig på 0762-44 14 20 eller jonas.svensson@oncloud.se