Kundcase Infab

Kundcase: Infab

“Vi är Infab. – Insights for fabulous futures.”

“Kommunikation för samhällets bästa och fans av alla företag, kommuner, myndigheter och människor som jobbar för en hållbar framtid.” –  Infab

Infab vill se goda, etiskt, socialt och miljömässigt hållbara affärsidéer och verksamheter lyckas och är övertygade om att förståelse är vägen till förändring. De jobbar både lokalt och nationellt och blandar trygg erfarenhet med modigt nytänkande från våra kontor i Malmö, Helsingborg, Kristianstad och Karlskrona.

Bolaget grundades 2001 och idag jobbar 28 medarbetare spritt över de olika kontoren tillsammans!

Infab erbjuder strategisk kommunikation som förändrar beteenden för verksamheter med behov av rådgivning och helhetslösningar. Detta är möjligt genom att kombinera kreativitet med affärsmässighet.

“Insikter och kreativitet för samhällets bästa!” -infab

Vi på OnCloud levererar Visma.net ERP,  Visma.net Project Management & BI verktyget OneStop Reporting till Infab. Det marknadsledande molnbaserade affärssystemet Visma.net ERP används för att bland annat:

  • Effektivisera och automatisera attestering av leverantörsfakturor mot projekt
  • Utskick av elektroniska fakturor
  • Automatisk stängning av betalningar mot kundfakturor och kontoavstämning.

 

Tillsammans med den inbyggda projektmodulen Visma.net Project Management där Infab sköter

  • Tidrapportering
  • Projekthantering med resursplanering

 

Projektuppföljning sköter sedan Infab med hjälp av BI verktyget OneStop Reporting  där vi kan hämta data från flera datakällor för att få en helhetslösning för uppföljning för hela sin organisation. Med dessa system på plats får Infab en helhetslösning där vi syr ihop hela flödet från försäljning till fakturering!

 Vill ni veta mer om hur ni kan effektivisera hela ert flöde från införsäljning till fakturering med stöd för respektive steg där emellan? Kontakta då vår expert på projektorganisationer Jonas Svensson  så sätter vi upp vi en kostnadsfri demo i Visma.net anpassad efter er organisation!