Kundcase Växjö Elektriska

Hos Växjö Elektriska hittar du spännande lampor och inredningsdetaljer från ledande varumärken – från hela världen. 

“Experter på ljus. 
Känsla för form. 
Sedan 1944.”

Växjö Elektriska hjälper sina kunder med ljussättning i hemmet, trädgården eller på arbetsplatsen. Du kan också få hjälp med att installera din nyinköpta favorit eller reparation av din gamla lampa.  

Växjö Elektriska har butiker i Växjö och Stockholm samt på nätet. På https://www.vaxjoelektriska.se/ hittar du alla dina framtida favoriter!  

Kundcase Växjö

Vi på OnCloud levererar Visma.net ERP integrerat med WMS Systemet Bitlog, kassasystemet Sitoo och e-handelsplattformen Askås. Detta gör vi tillsammans med våra partners Bitlog och Sharespine.  

Växjö kommer använda hela ekonomiflödet från automatisk fakturering från Visma.nets e-postmotor, automatisk inläsning av fakturor med hjälp av Autoinvoice, digitalt attestflöde och automatiska betalningar för leverantörsfakturor utan att behöva ladda ner och upp bankfiler. Växjö Elektriska kommer även använda hela logistikflödet för automatisk påfyllning, inköp, order, butikslagersaldon, inköp m.m.  

Genom integration till Siito kommer kassaorder och försäljning automatiskt synkas mot affärssystemet. Från e-Handeln populerar vi automatiskt ordrar i Visma.net från Askås och från Visma.net skickar vi produktdata priser m.m. 

Genom integration till WMS systemet Bitlog kommer vi hämta saldon från centrallager som ska publiceras i webbshoppen. Mellan systemen kommer det även ske överföringsorder mellan butik och centrallager samt självklart inleveranser av produkter beställda från Visma.net. 

Vill ni veta mer om hur ni kan effektivisera hela ert logistikflöde från ordrar till fakturering med stöd för respektive steg där emellan kontakta då Jonas Svensson.