Ta kontroll över ert projektflöde

Jobbar du i en projektdriven organisation? Upplever du att ni lägger alldeles för mycket tid på intern administration i stället för exempelvis kundrelaterade aktiviteter? Då kan Visma.net Projekt Management vara något för er – Ta kontroll över ert projektflöde idag!

 

 

Ta kontroll över ert projektflöde med Visma.net Project Management. Från försäljning, projektplanering, tidrapportering till fakturering och projektanalys. Allt i samma sömlösa lösning. 

Vad vinner man på en ”allt i ett lösning”?
Syftet med denna lösning är att spara tid, minska dubbelregistrering och säkerställa att man alltid jobbar med korrekt data i alla delar av er organisation. Självklart är lösningen rollbaserad och vi hjälper er anpassa lösningen efter just er verksamhet. Vi på OnCloud är certifierad Vismapartner. Vi har erfarenhet av att hjälpa projektorganisationer från en anställd till större organisationer med flera geografiska lokaliteter.  

Att tänka på:  

  •  Kan jag integrera med mitt affärssystem?   
    •  Genom att integrera dit projektsystem med ett affärssystem/ekonomisystem kommer ni spara mycket tid vid fakturering och uppföljning av projekt. Både ingående leverantörsfakturor och utgående kundfakturor kan synkas mot projekt i realtid. Väljer man att köra vår helhetslösning med inbyggt ekonomi går allt detta per automatik.   
  • Hur kan dina medarbetares arbetsdag förenklas så att de kan ägna sin tid åt kundrelaterade arbetsuppgifter? Vart finns våra flaskhalsar idag, som snor vår tid? Lägger vi alldeles för mycket tid på att rapportera tid, fakturera eller följa upp projekt?

 

Vill ni ta kontroll över ert projektflöde med Visma.net Project Management? Ladda då ned vår guide eller kontakta mig så sätter vi upp vi en kostnadsfri livedemo anpassad efter er organisation.