OnCloud ingår partnerskap med Vendre

Spara tid och förbättra kundupplevelsen med Vendre B2B & App4Sales!

Vendres e-handelsplattform erbjuder en omfattande uppsättning funktioner och färdiga kopplingar specifikt utformade för B2B-försäljning. Systemet kan enkelt växa tillsammans med din affär, dels via våra olika moduler och integrationer, men också via vårt ekosystem av partners. Komplettera B2B e-handeln med Vendre Sales App, en orderhanteringsapp framtagen för att effektivisera orderläggning för såväl säljare som kund. Det modulbaserade upplägget gör det möjligt att börja enkelt för att sedan skala upp plattformen i takt med att ni som bolag växer.

Fördelar med Vendre B2B:

 • Kundanpassat innehåll
  Anpassa innehållet i e-handeln efter era inloggade kunder. I Vendre är det enkelt att styra e-handelns prislistor, rabattavtal och stafflade priser samt frakt- och betalsätt baserat på era olika kunders avtal.
 • Inköpslistor
  Låt era kunder samla produkter i olika inköpslistor. Inköpslistorna är tillgängliga för alla inloggade på bolaget, samt era egna säljare.
 • Integrerat till ert ERP
  Vendre kan integreras till samtliga större ERP-system och utbyter info om prislistor, kunder, lager, produkter och order. Även information som orderstopp, kreditlimit och fakturahistorik är vanliga integrationer.
 • Säljverktyg för era säljare
  Låt era säljare logga in i e-handeln som kund för att lägga order åt era kunder samt se över oavslutade varukorgar, kunddata och orderhistorik.

 

Är ni nyfikna på en modern e-handelsplattform eller verktyg för B2B försäljning? Kontakta mig  så berättar jag mer om hur vi på OnCloud kan hjälpa er vidare! Kontakta mig på 0762-44 14 20 eller jonas.svensson@oncloud.se.