Dahlgren Allround AB

Kundcase:

Dahlgren Allround hjälper dig med trädfällning, stubbfräsning & trädgårdsnära tjänster som trädbeskärning och häckklippning.

Det började med skogsvårdsuppdrag, framförallt röjning och plantering på ackord. Efter stormarna Gudrun och Per som Dahlgren Allround länge kämpade frenetiskt med i södra Östergötland har det blivit mer och mer avancerade uppdrag och trädfällningsjobb.

Skogsintresse började redan vid 8-års åldern då Magnus som idag är VD på Dahlgren Allround kvistrensade träd i sin fars skog för 50 öre/st. Karriären tog sedan vidare från Västerbottens inland via Linköping till Västmanland.

Behöver ni assistans med Trädfällning, Stubbfräsning, Trädsbeskärning, Häckklippning, Skogsvård m.m kontakta då Dahlgren Allround idag!

Vi på OnCloud förser Dahlgren Allround med en helhetslösning för tid & projekt. Med Visma.net Project Management integrerat med Visma eEkonomi  så har vi knutit ihop hela flödet från att uppdraget är signerat och ska planeras, till fakturering med alla bitar där emellan. I Visma.net Project management får Dahlgren stöd för:

 • Projektplanering
 • Resursplanering
 • Tidrapportering
  • Avvikelserapportering för lön
  • Fakturerbar tid mot kund
  • Interntid
 • Utläggshantering
 • Fakturering
 • Rapportering och projektuppföljning

 

Är du nyfiken på hur vi på OnCloud kan hjälpa ert bolag ta nästa steg på er digitaliseringsresa?  kontakta då vår expert på projektorganisationer Jonas Svensson så berättar vi mer om hur vi på OnCloud kan hjälpa er! Kontakta mig på 0762-44 14 20 eller jonas.svensson@oncloud.se.