Kundcase Work Unit AB

Kundcase:

Work Unit AB arbetar med kritiska elanläggningar där de på olika sätt bygger bort och försöker minimera risken för avbrott. Work Unit arbetar med en bred varierande kundbas men med en gemensam nämnare, pålitlig elförsörjning. Exempel på industrier där behovet av en säker elförsörjning är a & o kan vara sjukhus, produktionsanläggningar, datacenter eller flygplatser. Work Unit arbetar både med AC samt DC anläggningar där batterier är en viktig del i att säkra elförsörjningen.

Företaget grundades 2008 och är beläget i Torslanda, Göteborg. Har ni behov av stöd kring er elförsörjning, tveka då inte att ta kontakt med företagets VD Johan Lind!

Tid & Projektsystem

Funderar ni på om Visma Project Management kan vara rätt lösning för er? Använder ni idag eEkonomi men behöver bättre stöd för tid & projekt? Ta då gärna kontakt med vår kund Work Unit så berättar de mer om hur det är att jobba med oss på OnCloud och Visma.net Project Management!

Mobil: 0709-119165
Mail: info@workunit.se

Till Work Unit levererar vi på Oncloud en kraftfull lösning för tid- och projekthantering. Genom att integrera Visma.net Project Management med Visma eEkonomi får de en smidig process från anbud & offert till projektplanering, aktivitetshantering och sedan fakturering & Projektuppföljning.

I Visma.net Project management får Work Unit stöd för:

 • CRM, Offert, anbud
 • Projektplanering
 • Resursplanering
 • Tidrapportering
  • Avvikelserapportering för lön
  • Fakturerbar tid mot kund
  • Interntid
 • Utläggshantering
 • Fakturering
 • Rapportering och projektuppföljning

 

Vill ni automatisera er fakturering av tid i projekt med hjälp av Visma.net Project Management? Kontakta mig  så sätter vi upp vi en kostnadsfri livedemo i Visma.net Project Management anpassad efter er organisation. Eller har ni frågor kan ni alltid kontakta mig på 0762-44 14 20 eller jonas.svensson@oncloud.se.