Kundcase IPM Ulricehamn

Kundcase:

IPM Ulricehamn är en digital fullservicebyrå med fokus på att få affärer och varumärken att växa. IPM stöttar sina kunder med allt från Varumärkesutveckling, hållbarhetsarbete, PIMCore, onlinekampanjer och sökordsoptimering.  

IPM Ulricehamn har 4 verksamhetsområden:  

  • Design 

IPM hjälper sina kunder med en helhetslösning från hemsida till digitala kampanjer och fysiska trycksaker.  

  • Marknadsföring 

Från CRM-lösningar där IPM levererar det marknadsledande CRM systemet HubSpot till digitala kampanjer och varumärkesstärkande innehåll i sociala medier.   

  • Webb & Teknik 

IPM har utvecklare med kompetens inom UX/UI, PIM och webbutveckling. De hjälper sina kunder att etablera en onlinenärvaro där alla delar hänger ihop och bidrar till att nå sina långsiktiga affärsmässiga mål.  

  • Varumärke  

Genom ett nära arbete med ledningsgrupper och chefer hjälper IPM stora och små företag stärka sitt varumärke. De hjälper sina kunder med kommunikationsplattformar, hållbarhetsarbete och affärsutveckling.  IPM Ullricehamn är idag ca 15 anställda.

IPM Ulricehamn

Vi på OnCloud levererar till IPM Ulricehamn Visma.net ERP & Visma.net Project Management. Visma.net ERP används för att bland annat effektivisera och automatisera attestering av leverantörsfakturor mot projekt, utskick av elektroniska fakturor, automatisk stängning av betalningar mot kundfakturor och kontoavstämning. Tillsammans med funktionerna från Visma.net Project Management där IPM sköter tidsrapportering, projekthantering med resursplanering och projektuppföljning får IPM en helhetslösning för hel organisationen. 

Läs gärna mer om IPM Ulricehamn på: https://www.ipmulricehamn.se/

Vill ni veta mer om hur ni kan effektivisera hela ert flöde från införsäljning till fakturering med stöd för respektive steg där emellan kontakta då vår Project Management expert Jonas Svensson.